A koronavírus miatt jelenleg csak hetente egyszer indítunk csomagokat, általában hétfőn vagy kedden.

Ugyanakkor ha valakinek szimpatikusabb a Foxpost automatába való kézbesítés, most ezt is lehet kérni. Az áruházban ugyan nem lehet kiválasztani szállítási módként, de ha valaki jelzi nekünk (akár a megjegyzésben, akár e-mail-ben, akár telefonon), hogy melyik Foxpost automatába szeretné kérni a csomagot, akkor oda fogjuk küldeni. Ennek szállítási költsége megegyezik a postapontra történő szállítási költségekkel. Foxposttal házhozszállítást nem vállalunk! 

Az áruházunkban rendelhető valamennyi termék készleten van, legkésőbb a rendelés leadását (előreutalás esetén az összeg beérkezését) követő munkanapon átadjuk a csomagot a posta futárszolgálatának, amit ők az ezt követő napon fognak kiszállítani.

Az áruház ugyan egyelőre nem teszi lehetővé konkrét szállítási nap kiválasztását, de ha a rendelés leadásakor a megjegyzésben, vagy akár egy külön e-mail-ben jelzi nekünk, hogy melyik napon szeretné a csomag érkezését, ahhoz fogjuk igazítani a csomag feladását.

Ennél jobban sajnos nem tudjuk befolyásolni a kiszállítás menetét, pl. a futárnak nem tudjuk előírni, hogy a kiszállítás előtt x órával telefonáljon, ill. nem tudjuk megadni, hogy adott napon belül mely órá(k)ban történjen a kiszállítás!

(Sajnos a posta 2017. jan. 1-től módosította a levélfeladás szabályait, egy levél maximum 24 mm vastag lehet. Figyelembe véve a termékeink tulajdonságait, nekünk is módosítani kellett az ajánlott levélként küldhető termékek körét. A jövőben csak 100 g súlyhatárig tudjuk alkalmazni a kedvezőbb költségű ajánlott levélként való postázást. Ebbe általában 1-2 pár sarokemelő és/vagy egyenesléptető, vagy 1 pár kényelmi talpbetét fér bele.)

A 100g alatti, utalással vagy PayPal-lel fizetett rendeléseket ajánlott levélként postázzuk, így tudjuk biztosítani a legkedvezőbb 690 Ft-os szállítási költséget. A postázás ekkor is megtörténik legkésőbb az utalás beérkezését követő munkanapon, ezután viszont teljes mértékben a postán múlik, hogy mikor fog érkezni a csomag! 

 

Szállítási feltételek

A megrendelt árut Magyarország egész területére postázzuk, viszont kizárólag belföldi megrendeléseket áll módunkban elfogadni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a betulapapucs.hu haladéktalanul felveszi a kapcsolatot a Megrendelővel e-mail útján a további egyeztetés érdekében.

Megrendelő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben a termék csomagolása sérült, kérjük, ne vegye át a csomagot.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Szállítót kártérítési kötelezettség nem terheli.

Jelen szerződés elfogadásával (regisztrációval) Ön egyidejűleg elfogadja a szállítási feltételeket is.

A banki átutalást vagy PayPal fizetést követő postázás esetén a következő szállítási költséget számítjuk fel (a feltüntetett értékek tartalmazzák az Áfát):

- kizárólag nyomtatott ajándékutalványok postázása 200 Ft,

- 100g súlyig 690 Ft,

- 100g súly fölött 890 Ft,

- 15000 Ft felett ingyenes a szállítás.

Postai utánvét esetén a szállítási költség súlytól függetlenül 1380 Ft, 15000 Ft felett ingyenes.

A felsoroltakon kívül lehetőség van személyes átvételre is (előzetes egyeztetést követően) a Sárvár, Esze Tamás u. 17. alatti székhelyünkön vagy Pápa, Laki út 33. alatti telephelyünkön, ilyenkor természetesen nem számítunk fel szállítási költséget.

A szállítási költség automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, amit a rendelés feladásakor feltüntetünk.

Nem megfelelő méret esetén kérhető csere is. Ha a megvásárolt modellből nem tudjuk biztosítani a megfelelő méretet, akkor értékegyeztetéssel másik modellre is lehet cserélni. A csere szállítási költségét nem tudjuk átvállalni, a nem megfelelő méretű lábbeli visszaérkezése és az új méret szállítási költségének számlánkra történő beérkezése után postázzuk a csere lábbelit.