Szállítási feltételek

A megrendelt árut Magyarország egész területére postázzuk, viszont kizárólag belföldi megrendeléseket áll módunkban elfogadni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a betulapapucs.hu haladéktalanul felveszi a kapcsolatot a Megrendelővel e-mail útján a további egyeztetés érdekében.

Megrendelő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben a termék csomagolása sérült, kérjük, ne vegye át a csomagot.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Szállítót kártérítési kötelezettség nem terheli.

Jelen szerződés elfogadásával (regisztrációval) Ön egyidejűleg elfogadja a szállítási feltételeket is.

A banki átutalást vagy PayPal fizetést követő postázás esetén a következő szállítási költséget számítjuk fel (a feltüntetett értékek tartalmazzák az Áfát):

- kizárólag nyomtatott ajándékutalványok postázása 200 Ft,

- 500g súlyig 690 Ft,

- 500g súly fölött 890 Ft,

- 15000 Ft felett ingyenes a szállítás.

Postai utánvét esetén a szállítási költség súlytól függetlenül 1380 Ft, 15000 Ft felett ingyenes.

A felsoroltakon kívül lehetőség van személyes átvételre is a Sárvár, Esze Tamás u. 17. alatti székhelyünkön, ilyenkor természetesen nem számítunk fel szállítási költséget.

A szállítási költség automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, amit a rendelés feladásakor feltüntetünk.

Nem megfelelő méret esetén kérhető csere is. Ha a megvásárolt modellből nem tudjuk biztosítani a megfelelő méretet, akkor értékegyeztetéssel másik modellre is lehet cserélni. A csere szállítási költségét nem tudjuk átvállalni, a nem megfelelő méretű lábbeli visszaérkezése és az új méret szállítási költségének számlánkra történő beérkezése után postázzuk a csere lábbelit.


Kosár  

A kosár üres

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Fizetés

Hirdetmény

Hirdetmény

PayPal