Vásárlóink írták:

"Valami kényelmes mégis szinte mindennel hordható lábbelit kerestem. Az egyik internetes aukciós oldalon találtam rá a Betula termékekre. Maximálisan meg vagyok vele elégedve, egyszerűen imádom. Több órás hosszú séták után sem fájdul meg benne a lában, pedig előtte nagyon sokat küzdöttem talp és bokafájdalmakkal.Csak ajánlani tudom mindenkinek:) Én már fél éve hordom és semmi problémám sincs vele. A minősége is kiváló, nem kopik, nem szakad és nagyon kényelmes."

Szolga Bernadett, Hosszúhetény

"Én egy pár "Tacco" sarokemelőt vásároltam 2-3 hónapja napi 13-14 órát dolgozom állva, amíg nem volt meg a sarokemelőm fájt a sarkam talpam, de mióta beszereztem semmi gondom nincsen. Nagyon tartós 2 hónap után is tartja a formáját elégedett vagyok, csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Maczó Norbert, Nyíregyháza

"Nagyon meg vagyok elégedve a kedvenc papucsommal / nyilván BETULA /.Az természetes,hogy a "sima-normál körülmények "között /utcán, strandon..../kényelmes,komfortérzést biztosító viselet,de az,hogy kényszerűségbőlebben a papucsban jártam be, /másztam meg/ a Tordai -hasadékot szinte hihetetlen./A túrát a papucs is és a lábam is épen-egészségesen "túlélte".Már a nyáron meg akartam írni ezt Önöknek,de fórum híján gyerekesnek ítéltem az ötletet./Történetemmel nem a példám követésére akarom ösztönözni a jelenlegi és jövőbeni betulapapucsot viselők népes táborát ,csupán arra akartam rávilágítani, hogy milyen szélsőséges körülmények között is lehet erre a márkára támaszkodni.Türelmüket megköszönve kívánok kellemes ünnepeket !!üdv. Balázs"

Hirják J. Balázs, Bélmegyer

"Tavaly nyáron papucsot kerestem magamnak az interneten. Kedvenc viselet számomra a lábujjközi. Ekkor rábukkantam az egyik aukciós oldalon a Betula Energy papucsára. Nagyon megtetszett, mert szeretem a kényelmes és divatos darabokat, amelyek könnyen tisztíthatóak és strapabíróak is egyben. Első ránézésre "beleszerettem". Kedvező árára való tekintettel nem is gondolkoztam sokáig, azonnal rendelem egyet magamnak - és mivel a férjemnek is nagyon megtetszett - egyet neki. Miután megérkezett, kiderült, hogy jól választottunk. A nagy sikerű papucsból még egyet vennem kellett a húgomnak is. Azóta 2 nyáron át hordtuk a Betula papucsait. Még mindig jó állapotban vannak és tökéletesen megfelelnek az elvárásainknak. Köszönöm a lehetőséget, hogy nálatok vásárolhattam és minden jót kívánok a webshop-hoz, sok sikert és sok eladott papucsot nektek!"

Varga-Gyulai Dóra, Gödöllő

"A családban a 10 éves lányomnak és a 60 éven túli nagymamának van Betula (energy) papucsa már két éve. Amint olyan idő van, hogy a flippes papucsot hordani lehet, ha tehetik, mindig ebben járnak, mert nagyon kényelmes. A nagyinak kevésbé fáj a háta és a lába. Bírja a nagy igénybevételt, könnyen és jól tisztítható. Valóban tudja azt a papucs, amivel reklámozzák. Bátran ajánlom mindenkinek, mert amint egyszer kipróbálta, többet le sem akarja majd venni."

dr. Deli Csilla, Érd