Boogie fekete

Boogie fekete Teljes nézet


Fáj a dereka, lába, háta? A megoldás: Betula.

A modell neve: Boogie

Színe: fekete

Anyaga: a Birkenstock cég által kifejlesztett Birko-flor

Bővebb leírás

10 500 Ft

A parafa modellek között pillanatnyilag ez az egyetlen normál (szélesebb) lábágyas modell. Női méretben még van készleten néhány keskeny lábágyas papucs is. Ha lényeges a papucs szélessége (4-5 mm különbség van a keskeny és a normál lábágy között), akkor a rendelés leadása előtt egyeztessünk, hogy melyik hosszhoz mekkora szélesség tartozik!

A Betula papucs talpbetét szerkezete a láb hőjére lágyulva felveszi a talp formáját, ezáltal egy tökéletes gyógytalpbetétté alakul.

A Betula papucsok megoldást kínálnak a leggyakrabban előforduló problémákra, mint:
- harántsüllyedés, kalapácsujj, bütykök, lúdtalp, befelé, vagy kifelé dőlt lábtartás
- az izületi pontok (boka, térd, derék, gerincoszlop, nyak) tehermentesítésére,
- a boka alatti idegbecsípődésekre. 

A Betula papucsok felépítése egy helyes mezítlábas járást utánoz, a lábágy pedig anatómiailag a legmegfelelőbb támasztást biztosítja egy mezítlábon való homokos tengerparti séta élményét kínálva.

Anyaga: a Birkenstock cég által kifejlesztett Birko-flor (Azonos vastagságú mikroszálak sokasága puha gyapjú nemezzel kombinálva, ezáltal hasonlóan a bőrhöz légáteresztő és bőrbarát. Könnyen tisztítható, mivel felülete mosható. Puhaságának köszönhetően nem a lábnak kell igazodnia a lábbeli felsőrészéhez, hanem az fog a lábra formálódni.) 

A méret kiválasztásánál kérem vegye figyelembe, hogy a lábujjak és a sarok semmiképp ne érintsék a lábágyazat peremét.

A lábfej szélességére vonatkozó adatok az ADATLAP fülön találhatóak.

  • Szélesség (lábfej): 36-os méretben 9 cm, 37-es méretben 8,7 - 9,4 cm, 38-as méretben 9,4 cm, 39-es méretben 9 - 9,6 cm, 40-es méretben 9,2 - 9,7 cm, 41-es méretben 9,5 - 10,1 cm, 42-es méretben 10 cm, 43-45-ös méretben 10,5 cm, 46-os méretben 11 cm.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Írja meg véleményét